VerkoopStyling

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw woning, dat wil zeggen dat uw woning zodanig gepresenteerd wordt dat deze zo aantrekkelijk mogelijk wordt gemaakt voor een zo breed mogelijk publiek. Mensen willen zich al in uw huis kunnen zien wonen en beslissen al in de eerste seconden of ze deze willen kopen; een eerste indruk krijgt de potentiele koper van uw woning maar één keer.

Als bewoner is uw huis uw thuis geworden met persoonlijke spullen en de sfeer die bij u past. Een groot deel van de potentiële kopers heeft moeite om door die persoonlijke sfeer heen te kijken en de sterke punten van uw huis te herkennen. Myra van Myma Home Staging bekijkt uw woning objectief; door de ogen van de koper en geeft alle nodige adviezen om uw woning optimaal te presenteren. Vaak kan met kleine aanpassingen, met uw huidige meubels en spullen als uitgangspunt, al een grote verbetering te zien zijn maar soms kan een toevoeging een positief verschil opleveren. Voor ieder budget is verkoopstyling mogelijk maar is altijd goedkoper dan de verkoopprijs met duizenden euro's te verlagen.

Met de budgetvriendelijke tips en adviezen over o.a. kleurgebruik, meubelindeling, opruimen, gebruik van accessoires, verlichting die uw verkoopstyliste u geeft kunt u zelf aan de slag maar zij kan u hierbij indien gewenst ook begeleiden.

Inrichting van leegstaande woning of appartement

Niet ingerichte woningen zijn lastig te verkopen, potentiële kopers kunnen zich moeilijk voorstellen hoe ruim of sfeervol de woning eruit zou kunnen zien met meubels. Myma Home Staging verhuurt meubels en accessoires voor tijdelijke inrichting waardoor uw woning aantrekkelijk gemaakt wordt voor een zo breed mogelijk publiek

Prijs op aanvraag

Inrichten of verhuur klaar maken van een tweede woning

Als u een tweede -of vakantie woning wil inrichten, eventueel voor verhuur, en daar geen of weinig tijd voor heeft kan Myra van Myma Home Staging u helpen dit profesioneel uit te voeren. Zij heeft reeds jaren ervaring met de verhuur van vakantie appartementen en weet daardoor goed waar op gelet dient te worden voor een comfortabele en onderhoudsvriendelijke inrichting.
Neem vrijblijvend contact op om samen uw wensen te vertalen naar een stijlvolle en praktische woning.

Prijs op aanvraag

Verkoopstyling voor makelaars

Het is statistisch aangetoond dat woningen die verkoopklaar gemaakt zijn door middel van verkoopstyling sneller verkocht worden en tegen een betere verkoopprijs. In de Verenigde Staten wordt er geen huis verkocht zonder verkoopstyling, het hoort bij het totale verkooppakket en ook in Noord Europa is het een normale zaak om de woning voor verkoop te laten restylen door een verkoopstyliste.

Als makelaar ziet u dagelijks veel verschillende woningen en door de jaren is gebleken dat alleen de vraagprijs niet meer het enige is waarmee uw klanten kunnen concurreren. Myma Home Staging helpt u zich te onderscheiden van de concurrentie in deze tijd door middel van verkoopstyling.

Een aantal voordelen van samenwerking met Myma Home Staging zijn:


Het succes van verkoopstyling is duidelijk aantoonbaar!!

Wilt u verkoopstyling standaard deel uit laten maken van uw diensten naar uw klanten of wilt u de diverse mogelijkheden, speciaal voor makelaars, met elkaar bespreken neem dan contact met Myma Home Staging op.

Myra Bakker