Tarieven

Hoe gaat de verkoopstyliste te werk

Bij Myma Home Staging kunt u kiezen uit het voor u gewenste consult afhankelijk van uw budget en wensen, dit kan variëren van een uitgebreid mondeling advies tot volledige uitvoering door de verkoopstyliste.

*Basis Consult

Een 2-3 uur durend bezoek aan uw woning waarbij de verkoopstyliste, na een rondleiding met u, de diagnose per ruimte/kamer in kaart zal brengen. Na afloop gaat de verkoopstyliste nogmaals samen met u door de woning en krijgt u direct tips en adviezen en worden verbeterpunten mondeling besproken. Hierna kunt u zelf aan de slag met de adviezen of Myma Home Staging opdracht geven ze voor u uit te voeren.

Prijs Basis Consult: € 150,- voor een appartement (t/m 3 woon- of werkkamers)
  € 190,- voor een huis (t/m 3 woon- of werkkamers)
Prijs per extra kamer: € 30,-

*Basis Consult extra

Gelijk aan het Basis Consult aangevuld met een schriftelijk adviesrapport. Dit rapport bevat o.a. de analyse, opruimtips, verf- en ander kluswerk, kleuradviezen, verlichting, stoffering, meubelopstellingen, gebruik van accessoires en wanddecoraties per vertrek.

Basis Consult extra: € 350,- voor een appartement(t/m 3 woon- of werkkamers)
  € 390,- voor een huis (t/m 3 woon- of werkkamers)
Prijs per extra kamer: € 50,-

*Verkort Consult

Dit is een maximaal 1 uur durend bezoek aan de woning waarbij eventuele problemen en knelpunten worden geanalyseerd. Mondelinge adviezen en oplossingen worden meteen besproken met de eigenaar. Dit consult is speciaal bedoeld als “finishing touch” voor een bezichtiging of voorafgaande aan het maken van foto/film reportages.

Prijs verkort Consult: € 85,- voor een appartement
  € 95,- voor een huis

*Fotografie woning

De eerste indruk is cruciaal, veel mensen oriënteren zich eerst op internet. Goed gestylde woningen en duidelijke foto´s zijn zeer belangrijk. Myma Home Staging verzorgt de fotografie en levert daarbij 10 foto´s op cd (in combinatie met het Basis of Verkort Consult verkoopstyling).

Prijs fotografie woning: € 95,-

*Uitvoering adviezen door Myma Home Staging

Natuurlijk kunt u het verkoopklaar maken ook (gedeeltelijk) uit handen geven, de verkoopstyliste en u maken dan afspraken over wat u graag zelf uit wilt voeren of wat de verkoopstyliste regelt.

Prijs per uur: € 90,-
Prijs per dag: € 490,- (één dag is 6 uur)

*Shopping advies

Als u geen tijd of gelegenheid heeft om de spullen aan te schaffen om uw huis op de juiste manier aan te kleden dan helpt Myma Home Staging u graag bij het shoppen en kiezen van de juiste meubels en accessoires, verlichting, stoffen etc.

Prijs per uur: € 90,-
Prijs per dag: € 490,- (één dag is 6 uur)

Genoemde consumenten prijzen zijn inclusief BTW en bij vooruitbetaling verschuldigd.
Reiskosten binnen een straal van 30 km rond Torremolinos zijn inbegrepen. Daarbuiten € 0,29 per km.

Myra Bakker