Welkom!

MyraU wilt uw woning verkopen en graag zo snel mogelijk voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs! Er staan in de huidige woningmarkt veel huizen (langer) te koop en het komt vaak voor dat er meerdere, vergelijkbare woningen te koop staan. Hoe gaat u dat aanpakken en hoe zorgt u ervoor dat uw woning zo gepresenteerd wordt dat de nieuwsgierigheid wordt geprikkeld van de potentiële koper. Door Myma Home Staging in te schakelen wordt met een MYnimale investering een MAximaal resultaat behaald!!

Myma Home Staging is met veel enthousiasme opgericht door Myra Bakker. Zij woont en werkt in Malaga, het zonnige Zuiden van Spanje. Na ruim 17 jaar in de botenmakelaardij gewerkt te hebben heeft zij het roer omgegooid om van haar hobby haar beroep te maken. Door haar passie voor kleuren, decoratie, interieurs en ervaring met verbouwingen biedt zij creatieve oplossingen voor ieders budget. Zij is gecertificeerd verkoopstyliste en aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten LNV, zij houden toezicht op de kwaliteit van hun aangesloten leden.

Myra: “Ik help u graag met een persoonlijk advies, de juiste benadering en veel creativiteit met het presenteren van uw woning”.

Myra Bakker