Verkoopstyling

Verkoopstyling is het verkoop klaar maken van uw woning, dat wil zeggen dat uw woning zodanig gepresenteerd wordt dat deze zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt wordt voor een zo breed mogelijk publiek. Mensen willen zich al in uw huis kunnen zien wonen en beslissen al in de eerste seconden of ze de woning willen kopen; een eerste indruk krijgt de potenciele koper maar één keer. Als bewoner is uw huis uw thuis geworden met persoonlijke spullen en de sfeer die bij u past. Een groot deel van de potentiële kopers heeft moeite om door die persoonlijke sfeer heen te kijken en de sterke punten van uw huis te herkennen. Ik bekijk uw woning objectief; door de ogen van de koper en geef alle nodige adviezen om uw woning optimaal te presenteren.

Vaak kan met kleine aanpassingen, met uw huidige meuels en spullen als uitgangspunt, al een grote verbetering te zien zijn maar soms kan een toevoeging een positief verschil opleveren.  Voor ieder budget is verkoopstyling mogelijk maar is altijd goedkoper dan de verkoopprijs met duizenden euro´s te verlagen. Met de budgetvriendelijke tips en adviezen over o.a. kleurgebruik, meubelindelig, opruimen, gebruik van accessoires, verlichting die ik u geef kunt u zelf aan de slag maar ik kan u ook verder helpen dmv accessoires- en meubelverhuur of begeleiding van nieuwe aankopen.

“Waar voelt een mens zich prettig, en waar op zijn gemak?
Ja, thuis hervindt hij kalmte en is hij onderdak”

Before After
Before After
Before After

Verkoopstyling voor Makelaars

Het is statistisch aangetoond dat woningen die verkoopklaar gemaakt zijn door middel van verkoopstyling sneller verkocht worden en tegen een betere verkoopprijs. Als makelaar ziet u dagelijks veel verschillende woningen en door de Jaren is gebleken dat alleen de vraagprijs niet meer het enige is waarmee uw klanten kunnen concurreren. Myma Styling & Staging helpt u zich te onderscheiden van de concurrentie door middel van verkoopstyling. Woningen worden sneller verkocht tegen een hogere prijs en het imago van uw makelaarskantoor wordt hierdoor positief beïnvloed!

"We shape our homes and then our homes shape us”

Before After

INRICHTING VAN LEEGSTAANDE WONING OF APPARTEMENT

Niet ingerichte woningen zijn lasting te verkopen, potentiéle kopers kunnen zich moeilijk voorstellen hoe ruim of sfeervol de woning eruit zou kunnen zien met meubels. Myma Styling & Staging verhuurt meubels en accessoires voor tijdelijke inrichting waardoor uw woning aantrekkelijk gemaakt wordt voor een zo breed mogelijk publiek.

“It is not how big the house is, it is how happy the home is”

INRICHTEN OF VERHUUR KLAAR MAKEN VAN EEN TWEEDE WONING

Als u een tweede en/of vakantie woning wilt inrichten, eventueel voor verhuur, en daar geen of weinig tijd voor heeft kan ik u helpen dit profesioneel uit te voeren. Ik heb reeds jaren ervaring met de verhuur van vakantie appartementen in Spanje en ik weet daardoor goed waar op gelet dient te worden voor een comfortabele en onderhoudsvriendelijke inrichting. Neem vrijblijvend contact op om samen uw wensen te vertalen naar een stijlvolle en praktische (tweede) woning. Dit kan ik helemaal voor u regelen van borden en bestek tot meubels en bad -en bed textiel, complete ontzorging!

“Dan gaat u op reis en komt toch thuis”