Contact

Sobre mi

Myma Styling & Staging heb ik, Myra Bakker, met veel enthousiasme 15 jaar geleden, opgericht, het maakt mij super gelukkig om een mooie en fijne sfeer te creëren die zo belangrijk is om van uw huis een thuis te maken.

Ook als u uw woning wilt verkopen, wilt u dit zo snel mogelijk en voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Myma zorgt ervoor dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt en dat de nieuwsgierigheid wordt geprikkeld van de potentiële koper. Met een MYnimale investering wordt een MAximaal resultaat behaald!

Door mijn passie voor kleuren, materialen, decoratie, interieurs en ervaringen met verbouwingen kan ik creatieve oplossingen voor ieders budget bieden.

Ik woon in Málaga, Zuid-Spanje en werk zowel in Spanje als in Nederland. The best of both worlds!

Myra: "Me gustaría ayudarle con asesoramiento personal, el enfoque correcto y con mucha creatividad, en la presentación de su casa.".